Biri im, fale këtë nënë ndonjëherë të lodhur, ndonjëherë nervoze…

Biri im, fale këtë nënë ndonjëherë të lodhur, ndonjëherë nervoze… fale këtë nënë që ndonjëherë mendon për larjen e enëve dhe jo për të qenë me ty… fale këtë nënë që ndonjëherë përpiqet të flejë një orë më shumë… Fale këtë nënë që ndonjëherë qan duke ju mbajtur në krahët e saj, por për lumturinë e pastër e të pasurit pranë…

Fale këtë nënë që ndonjëherë nuk pushon edhe gjatë natës. Fale këtë nënë që ndonjëherë qesh me shijen e fjalëve të thëna gjysmë… Fale këtë nënë që ndonjëherë ju shikon dhe nuk mund t’ju ndihmojë, por ju thotë “çfarë do të bëja pa ty”.

Fale këtë nënë që, pavarësisht nga dashuria e saj për ju, është e detyruar të largohet nga ju që të shkojë në punë dhe të krijojë një të ardhme më të mirë… Fale këtë nënë që ndonjëherë ngre zërin e saj dhe pastaj bërtet në heshtje… Fale këtë nënë që ndonjëherë ngrihet në mes të natës për të kontrolluar nëse merrni frymë…

Fale këtë nënë për të gjitha momentet që nuk ka kaluar me ju. Merreni këtë përkëdhelje dhe mbani mend se çdo gjë që bën një nënë, gjithmonë e bën me dashurinë e madhe që ajo ndjen për ju. Ajo e bën atë me zemër dhe shpirt sepse për të ju jeni dhe do të mbeteni gjithmonë gjëja më e rëndësishme në jetën e saj.

Dhe ti nënë fale këtë djalë i cili nganjëherë bën naze, qan dhe ju kërkon juve. Mendoni për buzëqeshjen e tij pa dhëmbë, mendoni kur ai ju thirri “nënë” … uluni dhe përqafojeni, për gjithë jetën ai do të jetë vetëm një fëmijë dhe ju një nënë.

Burimi / https://giornodopogiorno.org/

Revista Psikologji

Share With:
Translate »
71 Views