Blerina Braka i kushton këngë djalit që do të sjellë në jetë

Për pak ditë do të sjellë në jetë të voglin e saj Edeil, dhe të qënit nënë është pasuria më e madhe për një femër. E kush më bukur do të mund t’i këndonte pritjes së ëmbël se një këngëtare.

Blerina Braka ka publikuar videoklipin e këngës “Pritja e ëmbël”, dedikuar të voglit të saj që do të vijë në jetë shumë shpejt.Tekstin nuk mund ta shkruante më bukur se vetë Blerina me fjalë të ndjera zemre. Në klip këngëtarja zbulon dhe emrin e djalit, Edeil.

Për çdo nënë pritja më e ëmbël në jetë është i vogli i saj, bekimi më i madh nga Zoti, ashtu siç shprehet dhe vetë këngëtarja në tekstin e këngës.

 

Share With:
Translate »
1362 Views