Brenda shtëpisë së Arbër Hajdarit, siç nuk e keni parë

Arbër Hajdari prej vitesh është bërë pjesë e jetës publike falë iniciativave humanitare.

Ai njihet si djalë i mirë, i urtë e i devotshëm dhe  mjaft i drejtpërdrejtë.

Arbër Hajdari është opinionisti i “Big Brother VIP Albania”, që ka zgjedhur të komentoj lojën e banorëve me gjuhë mjaft popullore.

Pavarësisht kësaj, ai jetën e tij e mban shumë diskrete dhe është shumë i rezervuar në përditshmëri.

Por sot ka zgjerur ta lëshojë pak dorën.

Opinionisti si rrallë herë shfaqet në ambientet e shtëpisë nën shoqërinë e të bijës.

Share With:
Translate »
120 Views