Britney është e lirë, babai i saj jep dorëheqjen nga kujdestaria

Më në fund Britney është e lirë. Pas 13 vitesh babai i këngëtares ka rënë dakord të japë dorëheqjen si kujdestar i  saj. Ky vendim është një fitore për divën, e cila ka qenë nën tutelën e të atit për një periudhe të gjatë.

Britney ngriti padi kundër të atit për “abuzim me kujdestarinë”. Jamie Spears nderkohë ka mohuar vazhdimisht çdo akuzë për keqbërje dhe ka shprehur shqetësim për mirëqenien e vajzës së tij.

Kujdestaria e Britney Spears ndahet në dy pjesë, njëra është për pronat e saj dhe çështjet financiare, tjetra është për të si person.

Share With:
Translate »
132 Views