Carla Bruni: Bella Hadid është vajza ime ilegale

Carla Bruni ka zbuluar se ka ‘një vajzë ilegale’ pas një takimi të rastësishëm me supermodelen Bella Hadid. Ish-mbretëresha e pasarelave Bruni u takua me 21-vjeçaren në evenimentin e “Fashion For Relief” gjatë Festivalit të Filmit në Cannes dhe nuk mund të mos e vinte re ngjashmërinë midis tyre. 51-vjeçarja ka publikuar një foto nga takimi i tyre në “Instagram” dhe shkruan: ‘A kam një vajzë ilegale?’

Share With:
Translate »
668 Views