Çerdhja 11 në “Laprakë”, një edukatore pozitive me covid-19

Një edukatore në çerdhen 11 në Laprakë ka dalë pozitive me covid-19.

Në datën 12 Qershor, ditën e Premte, në momentin e paraqitjes në punë, në zbatim të protokollit të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19, në çerdhen nr.11 ajo u konstatua me temperaturë.

Njoftohet se që nga ajo ditë, punonjësja nuk është lejuar në mjediset e punës dhe është karantinuar në banesën e saj. Pas raportimit të rastit është kryer edhe tamponi.

Ndërkohë për çerdhen në fjalë pritet një vendim nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor, që vë në dijeni Drejtorinë e Çerdheve dhe Kopshteve për masat që duhen marrë.

Share With:252 Views