Çfarë nuk kemi ditur për dadon në familjen mbretërore

Ju mund të mendoni se për fëmijët mbretërorë, më saktë për Princ George, princeshë Carlote dhe tashmë edhe për princ Louis, është një ushtri me dado që kujdesen për to.

Mjaftojmë të kujtojmë se Beyonce angazhoi për binjakët e saj plot katër dado dhe me të drejtë kemi menduar se e njëjta gjë ka ndodhur edhe më princat dhe princeshën, por jo. Në fillim Kate dhe William, kur në jetë erdhi fëmija i tyre i parë, princ George, kanë refuzuar që të marrin një dado në shtëpi, por duke qenë se ato kanë angazhime të shumta, e kanë pasur të detyrueshme që të marrin një person të tretë për përkujdesjen e fëmijëve. Megjithatë, e kanë të ndaluar që të marrin më shumë se nja dado, pasi prindërit duhet të shpenzojnë shumë kohë me fëmijët e tyre.

Të gjithë jemi shumë kureshtarë të dinim se si duhet të ishte dadoja e princave dhe e princeshës, çfarë cilësish ajo ka, çfarë e bën atë të veçantë nga dadot e tjera dhe mbi të gjitha sa paguhet. Më poshtë do t’ju sjellim disa fakte lidhur me dadon në familjen mbretërore.

  1. Ajo jeton në Kengiston Palace, së bashku me Kate dhe William
  2. Dhe udhëton në të gjitha vendet ku Kate dhe William marrin fëmijët me vete
  3. Ajo ka marrë leksione se si të vetëmbrohet dhe të mbrojë princin dhe princeshën nga rreziqet e ndryshme
  4. Ka ndjekur një shkollë të posaçme për dado
  5. Ndonjëherë vishet me uniformë
  6. Ka shumë shije në përzgjedhjen e rrobave
  7. Mendohet se paguhet $100,000 në vit

Share With:
Translate »
832 Views