Çifti adopton jetim nga i njëjti spital pasi i porsalinduri i tyre ndërroi jetë

Katie dhe Josh Butler ishin shumë të emocionuar për të mirëpritur fëmijën e tyre në botë. Por kur ky çift nga Nashville, Tenesi mbërriti për kontrollin e tyre rutinë 20-javor, mjekët zbuluan në një ekografi se kishte një shqetësim të panjohur me zhvillimin e foshnjës së tyre.

Foshnja e tyre lindi – një djalë i quajtur Dewey – Mjekët punuan për të shpëtuar jetën e tij nga një shkak i panjohur. Por pas 132 ditësh, Dewey i vogël ndërroi jetë në mes të një operacioni rutinë për t’i vendosur një tub ushqimi në mënyrë kirurgjikale.

Couples moving photo after adopting baby from same hospital where they  tragically lost their son - Caters News Agency

Katie dhe Josh ishin zemërthyer, por ata nuk e dinin se universi kishte plane për ta, duke përfshirë dikë vetëm një kat mbi ta në spital. Një infermiere me të cilën Katie dhe Josh ishin afruar, i telefonoi një ditë, gjë që i befasoi.

Ajo kujtoi se Butlers kishin shprehur interes për t’u kujdesur dhe në katin e 5-të të spitalit ishte një djalë i vogël i quajtur Brax. Ai në të gjithë 11 muajt e jetës së tij nuk ishte larguar kurrë nga spitali, duke qëndruar i lidhur me një tub.

Advocate Good Samaritan Hospital nurse delivers first baby of 2018

Prindërit e kishin lënë në spital pasi nuk mund të kujdeseshin për të, por mjekët besonin se kushtet e Brax-it do të përmirësoheshin ngadalë ndërsa ai rritej. Momenti kur Katie dhe Josh takuan Brax-in, ishte dashuri me shikim të parë.

Ata e morën në shtëpi dhe e kujdesën, dhe në momentin që ai ishte në shtëpinë e tyre me një familje të dashur, të gjitha kushtet e tij treguan përmirësime të vazhdueshme. Dukej sikur të qenit i rrethuar nga dashuria dhe kujdesi e ndihmoi për ta shëruar.

Megjithëse u mungon Dewey dhe ende e ndjejnë humbjen e tij, ata janë të lumtur që ai është i lirë nga vuajtjet dhe kuptojnë se humbja e tij ndihmoi për t’i krijuar hapësirë ​​dikujt që kishte nevojë për ta. Sa histori e bukur!

Couple adopts orphan from hospital after their newborn dies

Share With:
Translate »
28 Views