Cilin prej binjakëve do më shumë? Alaudin Hamiti jep përgjigjen që s’e prisnim

Zakonisht kur prindërit pyeten se cilin nga fëmijët e duan më shumë, përgjigja e tyre është ajo që s’i ndajnë dot!

Por moderatori i njohur kosovar Alaudin Hamiti ka dhënë një përgjigje shumë më interesante dhe goxha të mençur.

Hamiti që është baba i binjakëve Noelit dhe Maelit, ka thënë se ka raste kur për njërin prej tyre ndjen më shumë dashuri e dhembshuri, dhe krejt kjo dallon nga situata.

“Nganjëherë për njonin ose tjetrin ndjej më shumë që duhet ta përkrah. Në raste kur në situata të ndryshme më duket që njëri është më i anashkaluar”, ka shkruar Hamiti në Instagram, duke iu përgjigjur pyetjes së një ndjekësit të tij.

The future is yours Happy 11th Birthday my boyz @m11ael_2007 @nokita11

A post shared by Alaudin Hamiti (@alaudinhamiti) on

Share With:
Translate »
1714 Views