Coco-Antonel në punën dhe gjurmët e mamit Inis Gjoni | Video

Coco-Antonel është vajza e showgirl Inis Gjonit. Atë e kemi parë pothuajse gjithmonë në shoqërinë e të ëmës në aktivitetet e përditshme të saj.   

Së fundmi e kemi parë Coco-në në punën dhe dashurinë e mamit, në teatër. Teksa rregjisorja po punon për shfaqjen në teatër, e bija bën trajektoren e saj në skenë. Shikoni videon e mëposhtme. /Kids’ Time

 

Share With:
Translate »
2242 Views