Cristiano pozon me të bijën dhe na bën konfuzë, binjakja apo vajza e porsalindur?

Eva ka lindur së bashku me vëllain binjak Mateo në qershor përmes një nëne surrogate dhe është një nga tre fëmijët e famshëm të lindur nga Ronaldo këtë vit. E dashura e Ronaldos, Georgina Rodriguez, gjithashtu lindi një vajzë tjetër, Alana Martina, në nëntor, për të shtuar një anëtar tjetër në një familje të Ronaldos. Futbollisti gjithashtu ka një djalë shtatëvjeçar, Cristiano Ronaldo Junior- duke e lënë atë me anëtarë të mjaftueshëm për një ekip pesë-krahësh, sapo pasardhësit e tij janë më të rritur dhe nëse janë aq të prirur me sportin si babai i tyre. Sot Ronaldo postoi një foto me njërën nga vajzat e tij duke na bërë konfuzë nëse është binjakja, apo vajza e porsalindur. Një gjë është e sigur, vogëlushja është një bukuroshe e vërtetë. /Kids’Time/

Share With:577 Views