Daan dhe Jonida nisen me pushime… pa babin

Vera është bërë vetëm për tu shijuar dhe nuk ka shanc që asnjë ndodhi e keqe të ta mohojë këtë të drejtë. Sapo na e vërtetuan edhe Jonida me Daan të cilët pavarësisht se këtë vit pa babin, janë arratisur me pushime për të sfiduar vapën e tmerrshme që ka kapluar Shqipërinë. Ato të dy nuk na e kanë treguar destiancionin, por një gjë është e sigurtë. Do të tërheqin vëmendjen e pushuesve kudo që të shkojnë. Stili i Jonidës është unik dhe normalisht që do t’ia trashëgojë edhe të birit. Shikoni sa bukur duken në foto më poshtë që ka siguruar Kids’ Time.

Share With:
Translate »
1285 Views