Vogëlushët guximtarë që nxjerrin gjarpërinj nga toka

Në një video të publikuar në YouTube, shfaqen dy vogëlushë – motër dhe vëlla – duke kapur katër gjarpërinj të mëdhenj. Gjarpërinjtë e mëdhenj këta dy vogëlushë të guximshëm, i kapin duke i gërmuar dhe nxjerrë nga toka. Ata gjurmojnë gjarpërinjtë në bazë të vrimave që ata i kanë bërë në tokë për t’u fshehur, dhe më pas i nxjerrin ata dhe i kapin pa frikë. Shikojeni videon e tyre, që ka marrë më shumë se tre milionë shikime deri më tani:

Share With:
Translate »
694 Views