Dafi dhe Dalvi, babë e bir, gara me makina

Dalvi, djali i çiftit të këngëtarëve Silva Gunbardhi dhe Dafi Derti, festoi para disa javësh 2-vjetorin e lindjes. Dhe si për dhuratë morri një makinë të bardhë, mjaftueshëm të madhe për të, për ta ngarë. 

Por një makinë të prej vërteti e ka dhe babi Dafi, me po të njëjtën ngjyrë. Pasi Dalvi ia morri dorën makinës, iu mbush mendja të bënte një garë me babin. E gjitha kjo vjen e thënë nëpërmjet një fotoje artistike që babë e bir kanë realizuar para disa kohësh me rastin e ditëlindjes së të voglit. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1444 Views