Humbja e pazëvendësueshme e Kastro Zizos

Kontroversi Kastro Zizo pothuajse para 1 viti e gjysmë humbi njeriun më të shtrenjtë të tij, nënën. Pas një beteje me një sëmundje të rëndë, ku Kastro i qëndroi pranë gjatë gjithë kohës, si çdo fëmijë për nënën e tij, ajo nuk arriti të fitonte. E sot, pas kësaj kohe, Kastro ende vazhdon ta kujtojë këtë periudhë të hidhur të jetës dhe nuk po mësohet me faktin e humbjes së saj fizikisht. Piikërisht, në mëngjesin e sotshëm të hershëm ai shkroi këto fjalë në një status në facebook:

Pa kaluar 16 muaj me mungon ne shpirt Mam! Ende se besoj qe s’je me mes nesh…me ankthe naten zgjohem e te kujtoj….te pakten te kam ne endrra….
????????????

Share With:
Translate »
917 Views