“Dashuria është e verbër”, këtë na e vërteton London Noor

Duke patur parasysh prindërit dhe njerëzit që e rrejtohjnë, nuk mund të mos jetë London Noor-i fashionisti më i vogël i Shqipërisë. Në daljet etij të shpeshta në rrjetet sociale ne e kemi vërtetuar këtë, por pas rrobave të shtrenjta të vogëlushit fshihen herë pas here mesazhe të forta. Në një story të Sarës sot shihet Ledioni që e mban në krahë vogëlushin, ndërsa në pjesën e pasme të pantallonave të tij lexohet në gjuhën frënge: “Aveugle par amour” që në shqip përkthehet “Dashuria është e verbër”. Kjo thënie është shumë me vend, sidomos kur një prind ia dedikon fëmijës së tij, si në rastin e Ledionit dhe Sarës.

Share With:
Translate »
874 Views