“Ke ndërmend të nisësh ndonjë fëmijë në Shqipëri?”- ishte një ndër pyetjet që iu drejtua ish-banores e cila tha se së shpejti do të kurorëzojë me një dasmë dashurinë e saj me partnerin, ndërsa më pas do të sjellë në jetë një fëmijë tjetër.

Po pse jo kemi në plan të bëjmë një dasmë së shpejti dhe pastaj një bebe tjetër. Françeska dhe bashkëshorti i saj janë prindër të një djali, Charli.