Debat i fortë në BBV/ Roza – Ledjonës: Ke lindur fëmijë pa dashuri!

Roza dhe Ledjona kanë pasur një përplasje verbale me njëra-tjetrën. Debati ka degraduar në ofendime personale.

Në një moment Roza i është drejtuar Ledjonës duke i thënë se, “ka lindur fëmijë pa dashuri”.

Biseda e plotë:

Ledjona: Personi që më ka rënduar mua ke qenë ti, se t’i thuash një femre që je rritur pa dashuri, unë atë vajzë e kam bërë me dikë me dashuri

Roza: A je me personin që e ke bërë?

Ledjona: Ç’rëndësi ka? I bie që është bërë pa dashuri?

Roza: Kështu i bie që do kisha bërë dhe unë fëmijë

Ledjona: I bie që dhe ti pa dashuri je bërë?

Roza: Jo unë jam bërë me dashuri

Ledjona: Ku e di ti që je bërë me dashuri?

Roza: Sepse prindërit e mi nuk ishin me shkuesi, me dashuri kanë qenë

Ledjona: Po ti ku e di se si kam qenë unë me babain e fëmijës? E di sa e turpshme është kjo që përdor dhe është shumë e keqe.

Roza: Më vjen keq po ti i ke lënë vend vetes që unë vetëm të të flas keq

Ledjona: Nuk më intereson fare. Ti je e keqe dhe me vjen keq që ti je kështu

Share With:
Translate »
29 Views