Dëgjoni rrahjet e zemrës së bebes në barkun e blogeres

Doli barku, s`doli barku. Disa e fshehin me fanatizëm e supersticion, disa s`e kanë hiç problem ta tregojnë rrumbullakësinë e bukur. Chiara Ferragni na ka treguar shumë më shumë se barku. Ka ndarë në Instagram një video nga kontrolli i EKO-s që i ka bërë bebit. Është një djalë.

Si ajo edhe babi i djalit, Fedez, janë entuziazmuar. Gjithë momentin, Chiara e ka regjistruar teksa qëndronte e shtrirë në shtrat. Diçka që do të mbetet kujtim për prindërit dhe për fëmijën kur të rritet.

 

 

Share With:
Translate »
782 Views