Dhoma e lodrave të Ansit është një Disneyland i vërtetë | Video

Që Sinani dhe Andrra janë dy prindër të përkushtuar e kemi parë edhe më parë. Ata mundohen që djali i tyre, Ansi, të rritet i lumtur dhe me shumë dashuri.   
Si të gjithë fëmijët e ditëve të sotme, edhe Ansi ka pafund lodra për tu argëtuar. Por prindërit e tij nuk janë mjaftuar vetëm me kaq. Ata kanë arreduar një dhomë vetëm për tu argëtuar i vogli i tyre. Urojmë që shpejt Andrra dhe Sinani t’i bëjnë një vëlla ose motër se hapësira për të luajtur është më e bollshme se ç’duhet. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1118 Views