Dhurata $200.000 që Kylie bleu për vajzën e saj dhe ne u dashuruam me të

Kylie sapo realizoi ëndrrën e çdo fëmije në moshën e Stormi-t, një poni i vogël, si ato të filmave vizatimorë. Krahas, kostos së blerjes dhe transportit të tij në kushtet e pandemisë, poni do të bëjë dhe shfaqjen e saj të famshme me emrin ‘Frozen’, për të cilën Kylie shpenzoi $200.000 ekstra.

Kafsha do të duhet të qëndrojë në karantinë për 14 ditë, përpara se të transferohet në shtëpinë e saj të re, pranë shtëpisë së Kylie-t në Calabasas.

“Stal Wilten” është një kompani, e cila merret me shitjen dhe mirëmbajtjen e kuajve, e vendosur në Hollandë. Fakti që poni ka ardhur nga një shtet tjetër si Hollanda, shpjegon dhe karantimin për 14 ditë të kafshës.

Stal Wilten konfirmoi blerjen nëpërmjet një postimi në Instagram.

“Poni më i famshëm nga të gjithë, Frozen. Kemi marrë lajmin se ai ka zbarkuar në LA dhe po jeton me një vajzë të vogël të quajtur Stormi. Prindërit e saj, u siguruan që vajza të kishte ponin më të çmuar atje. Mezi presim të shohim fotot e tyre së bashku.”

Nuk  është hera e parë që Kylie bën shpenzime të tilla për Stormi-n. Përveç dhuratave, dy ditëlindjet e para të 2-vjeçares kanë qenë dy festa të mëdha me elementë më shumë se të personalizuar:

Dhurata $200.000 që Kylie bleu për vajzën e saj

FOTO NGA DITËLINDJA E PARË
Dhurata $200.000 që Kylie bleu për vajzën e saj

FOTO NGA DITËLINDJA E PARË
Dhurata $200.000 që Kylie bleu për vajzën e saj

FOTO NGA DITËLINDJA E DYTË
Dhurata $200.000 që Kylie bleu për vajzën e saj

FOTO NGA DITËLINDJA E DYTË

Share With:
Translate »238 Views