Dhuratat e çmuara të Kroi Art Dudushi

Mbrëmjen e djeshme, mami Bieta ka ndarë me ne detaje të çmuara nga jeta e djalit të saj Kroi Art.
Vogëlushi duket se po bën nani-nani ndërkohë që ka lënë biberonin me rreth floriri, në të cilin është gdhendur emri Kroi Art Dudushi, shoqëruar edhe me syrin e famshëm blu që e mbron bebushin nga e keqja. Kroi me biberonin e tij janë mbështetur mbi një jastëk në të cilin është qëndisur po ashtu emri i vogëlushit. 
Dhe si për të harmonizuar të gjithë detajet dhe dhuratat e fotos, mami Bieta na shkruan dhe vargjet në anglisht të cilat ia këndon të birit:

I could stay awake just to hear you breathing (Do të qëndroja zgjuar thjesht për të dëgjuar frymën tënde)
Watch you smile while you are sleeping (Të të shoh tek qesh ndërsa ti fle)
While you’re far away and dreaming (Ndrëkohë që ti je larg duke ëndërruar)
I could spend my life in this sweet surrender (Do ta kaloja jetën në këtë ambient të ëmbël)
I could stay lost in this moment forever (Do të humbisja në këtë çast përgjithmonë)
Every moment spent with you is a moment I treasure (Çdo çast i kaluar me ty është i çmuar)

Don’t wanna close my eyes (Nuk dua t’i mbyll sytë)
I don’t wanna fall asleep (Nuk dua të fle)
‘Cause I’d miss you, baby (Sepse do të më mungoje, vogëlush)
And I don’t wanna miss a thing (Dhe nuk dua të humbas asnjë gjë) /Kids’ Time

Share With:
Translate »
982 Views