Dhuratat e para për vajzën e Amit kanë mbërritur por dikush tjetër i ka patur më përpara | Video

Ami është në ditët e fundit të shtatzanisë dhe pritet të sjellë në jetë një vajzë. Si nënë e një djali më parë, si çdo nënë ajo është e entuziasmuar për vajzën. Dëshirat për ta veshur bukur nuk mungojnë. Kanë mbërritur edhe dhuratat e para për të voglën që sigurisht janë veshje në ngjyrë rozë.

Por njërin prej fustaneve të vajzës së Amit, Elois, vajza e balerinës Lori Bala e veshi në ditëlindjen e saj të parë. Ashtu si Elois, mezi presim të shohim princeshën e Amit. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2104 Views