Distanca që duhet të ketë fëmija me televizorin, në të kundërt konsultohu me okulistin

Filmat e animuar janë pjesë e përditshmërisë së fëmijëve tuaj. Por, diçka që duhet t’i kushtojmë kujdes është distanca nga e cila fëmija e shikon televizorin. Ndjekja e televizorit nga afër është e dëmshme për sytë, sidomos për fëmijët të cilët janë më të ndjeshëm. Distanca duhet të jetë rreth 3 metra dhe nëse vëreni që fëmija ka probleme të shoh nga kjo distancë, bëni mirë të konsultoheni me mjekun.

Share With:
Translate »
774 Views