Ditëlindja e Renee nisi në shtratin e Norës dhe Robertit

Renne ka fryrë sot qiririn e tretë dhe ditëlidja ka nisur që në orët e para të mëngjesit. Në shtratin e mamit dhe babit, Nora i ka sjellë tortën princeshës së familjes, ndërsa vëmendja e Robertit është e gjitha tek ajo. Ndërkohë nuk mund të lëmë pa përmendur format perfekte të Norës dhe shtëpinë e tyre që duket aq e bukur. Mezi po presim foto nga festa me miqtë e të afërmit, pasi jemi të sigurt, se si çdo vit, as këtë herë nuk do të mungojë. /Kids’Time/

Share With:
Translate »
918 Views