Djali i vetëm i familjes Hoxha feston ditëlindjen, Sara ndan fotografi të pabublikuara më parë

Më i vogli i familjes Hoxha, Itan, emër që ia ka vënë i ati i ndjerë duke hequr dy shkronja të emrit të tij, feston sot ditëlindjen e 10. E Sara është bërë nostalgjike duke i dedikuar një status që ka shkruar: ” Një nga gëzimet më të mëdha për mua. Të dua 10-vjecari im” dhe bashkangjitur ka postuar disa nga momentet më të vecanta me Itanin. Ndoshta ia ka marrë pak vëmendjen London, por padyshim, i vogli Itan është drita e familjes Hoxha dhe ne i urojmë edhe 100 vite te tjera!

Share With:
Translate »
1776 Views