Djali palestinez i quajtur “Njutoni i Gazës” prodhon energji elektrike mes rrënojave të luftës

Hossam Al-Atta, 15 vjeç, është quajtur “Njutoni i Gazës” pasi ai prodhoi me sukses energji elektrike në tendën e tij me mjete bazike.

Mes mungesës së gjerë të energjisë dhe pothuajse çdo materiali bazë të nevojshëm, ai e arriti atë duke përdorur atë që kishte mbetur nga shkatërrimi i luftës së Izraelit në Gaza.⁠

Share With:
Translate »
22 Views