Dokumentari i ri mbi familjen e njohur Duggar që premton të nxjerrë në pah të vërtetën tronditëse pas tyre…

jë dokumentar i ri nga Amazon Prime po premton një vështrim të thellë në një familje dikur popullore televizive, Duggar, të reality show-t “19 Kids and Counting”. Traileri i dokumentarit “Shiny Happy People: Duggar Family Secrets” është publikuar dhe përfshin një vështrim të fshehtë në një intervistë me Jill Duggar, vajzën e dytë në familje, dhe bashkëshortin e saj, Derick Dillard. Ajo dëgjohet teksa thotë:

Ka një histori që do të tregohet dhe unë do të preferoja të jem ajo që do ta tregoja.

Sipas Prime, është “një dokumentar i kufizuar që ekspozon të vërtetën nën sipërfaqen e shëndetshme Americana të mega-familjes së preferuar të reality show, Duggar, dhe organizatës radikale që qëndron pas tyre: Instituti i Parimeve Bazë të Jetës”. Ndërsa detajet e familjes dhe skandalet e tyre shpalosen, ne kuptojmë se ata janë pjesë e një kërcënimi tinëzar, shumë më të madh tashmë në lëvizje, me vetë demokracinë në rrezik,” sipas përshkrimit.

Duggar më parë luajtën në serialin popullor TLC për mega-familjen e tyre. (TLC është në pronësi të kompanisë mëmë të CNN.) Shfaqja u anulua në vitin 2015 kur u shfaqën pretendimet se djali i madh Josh Duggar kishte ngacmuar anëtarët e familjes kur ishte adoleshent. Ndërsa ai nuk u akuzua kurrë në lidhje me ato pretendime, në vitin 2021 Duggar u shpall fajtor për posedimin e pornografisë së fëmijëve dhe më vonë u dënua me më shumë se 12 vjet burg.

Familja e tij gjithashtu luajti, pa të, në serialin “Counting On” që u anulua në 2021. Familja ishte e njohur për respektimin e mësimeve të rrepta, duke përfshirë mospërdorimin e kontrollit të lindjes, miqësinë e mbikëqyrur nga familja përpara martesës dhe veshjen modeste për gratë dhe vajzat. Vajza Jinger Duggar Vuolo botoi së fundmi librin e saj me kujtime, “Të bëhesh i lirë me të vërtetë: Historia ime e shkëputjes së besimit nga frika”. CNN ka kontaktuar me Institutin e Parimeve Bazë të Jetës dhe familjen Duggar për koment. “Shiny Happy People: Duggar Family Secrets” do të shfaqet premierë më 2 qershor në Prime Video.

Share With:
Translate »
42 Views