Donte të blinte një bluzë rozë, por i ngulet varsja e rrobave në sy

Një vajzë 6-vjeçare, gati u verbërua ndërsa po bënte pazar me gjyshen e saj në Sidnej. Cecilia Chen u rrëzua dhe çau fytyrën në një raft rrobash në qendrën tregtare. E vogla dëshironte të blinte një bluzë rozë dhe gjyshja po e ndihmonte të kërkonin një të tillë. Situata aksidentale, i prishi gezimin se vogles dhe shenjoi nje dite te keqe per te dyja. Ajo u rrëzua dhe varsja e rrobave për pak i mori syrin, por për fat të mirë vajzës nuk i ka ikur shikimi.

Share With:470 Views