Drake së shpejti do të bëhet baba

Javë më parë Drake është përfolur për një marrdhënie intime me ish yllin e pornografisë Sophie Brasseaux ku nga kjo ngjarje ajo mbeti shtatzënë duke deklaruar së fëmija është i reperit. Drake nuk e ka pranuar këtë deklaratë të saj dhe çështja ka përfunduar në seanca të gjata gjyqësore. Më parë reperi ka thënë se nuk ta pranojë kurrë këtë fëmijë. Pak ditë më parë Sophie ka postuar në profilin e saj të instagramit një foto ku dukej barku i fryrë me diçiturën që tregon se fëmija i cili është djalë është i shëndetshëm. Momentalisht ajo është në javën e 23-të të shtatzanisë dhe ndihet e lumtur për këtë bekim duke rikonfirmuar se Drake është i ati. 

Share With:
Translate »
1568 Views