Dwayne “The Rock” Johnson surprizon fansen e sëmurë me kancer në mënyrën më të veçantë

Dwayne “The Rock” Johnson renditet mes personazheve më të dashur të filmave dhe jo vetëm atyre për të rritur, por edhe për fëmijë. E krah famës që ka, Dwayne zgjedh që në ca raste të veçanta të gëzojë ata që e duan. Këtë herë një vajzë e vogël e sëmurë me kancer, ka marrë një përshëndetje speciale nga aktori, i cili shfaqet në video duke e përmendur. Ai i këndon në vazhdim disa nga fragmentet e personazhit Maui në “Moana”, filmi vizatimor i suksesshëm.

Shembuj si ky duhet të ketë sa më shumë

Share With:
Translate »
96 Views