Dyshohet se e helmoi me qëllim, arrestohet infermierja pas vdekjes së foshnjës në Spitalin e Fëmijëve

Një infermiere në spitalin e fëmijëve është arrestuar pas vdekjes së një foshnje, të cilin dyshohet se e kishte helmuar.

Disa orë pas tragjedisë në Spitalin e Fëmijëve në Birmingham policia arresto një 27-vjeçare.

Ajo është pezulluar nga puna pas arrestimit që shkaktoi një “valë tronditës” në spital.

Dyshohet se infermierja e ka helmuar me qëllim fëmijën.

Policia e West Midlands tha: “Ne kemi arrestuar një grua 27-vjeçare në lidhje me vdekjen e një foshnje.

“Fëmijë fatkeqësisht ndërroi jetë në spital.”

Burimi shtoi: Kjo ka shkaktuar tronditje të madhe, është tepër shqetësuese.

Spitali po heton dhe rastet e tjera ku infermierja ka qenë e përfshirë.

Share With:
Translate »
45 Views