E mbante të mbyllur dhe pa ngrënë, 5-vjeçari bëhet kockë e lëkurë nga keqtrajtimet e njerkës

Një vogëlushi 5-vjeçar i kishin mbetur vetëm kockat pas keqtrajtimeve nga njerka e tij.

Nëna e 7 fëmijëve, Tammi Bleimeyer është dënuar me 28 vite heqje lirie pasi u gjet fajtore për keqtrajtimin e djalit të vogël, të cilin e mbyllte në një bodrum dhe e detyronte të flinte në një dollap të vogël.

Jordan Bleimeyer, i cili tashmë është 9-vjeç, rrinte i izoluar nga të tjerët në një dhomë që familja e quante “dhoma e Harry Poter”.

Vendi ky ai rrinte, i detyruar nga njerka e cila e linte në pelena, ishte i pisët, me instalime të zbuluara elektrike dhe kishte brenda një dyshek të vogël.

Mjekët thanë se Jordan-i, i cili peshonte vetëm 13 kilogram në atë kohë, mund të kishte humbur jetën nëse vazhdonte të mos ushqehej. Ata e krahasuan gjendjen e të voglit me personat e keqtrajtuar që i mbijetuan Holokaustit.

Bradley Bleimeyer, babai i djalit, u deklarua fajtor për të njëjtën akuzë si bashkëshortja e tij, në 2016 dhe u dënua me 15 vjet heqje lirie.

Rasti  doli në dritë në mars 2014 kur djali i Bleimeyer, i cili ishte 16 vjeç në atë kohë, e raportoi tek autoritetet.

Share With:
Translate »
1143 Views