E paketuar apo me kaush? Kjo është akullorja më e mirë për fëmijët

Akullorja nuk duhet kurrsesi të mungojë në kujtimet e verës së fëmijës tuaj. Futja e akullores në dietën e fëmijës zakonisht mund të bëhet pasi të bëjë një vjeç, siç vlen për të gjitha ëmbëlsirat, pasi sistemi i tretjes së fëmijës është më i pjekur për të pranuar ëmbëlsirat dhe produktet me bazë qumështi.

Sidoqoftë, si të gjitha ëmbëlsirat, akullorja është e pasur me yndyrë, sheqer dhe konservantë, për këtë arsye, prandaj është mirë që të nisë ta hajë në moshën tre vjeç

Çfarë akullorejnë të zgjidhni për fëmiëjn tuaj?

Shmangni akulloret e paketuara që gjenden në kioska, dyqane komerciale dhe supermarkete sepse ato përmbajnë shumë yndyrna, sheqer, konservantë dhe ngjyrues.

Akulloret me kaush që merren me mbushje janë zgjidhje më e mirë sepse nuk kanë shumë yndyrë dhe sheqer.

Share With:
Translate »
232 Views