E pyeten se kush i paguan pushimet kur shkon me vëllezërit dhe prindërit, kështu u përgjigj Arbana

Moderatorja shumë e dashur për publikun Arbana Osmani ka ndarë disa sekuenca duke treguar për jetën e saj private.

Ajo ka realizuar një rubrikë ku ndjekësit e saj i bënë pyetje, njëra prej tyre ishte edhe se “Kush i paguan pushimet kur shkon me vëllezër dhe prindërit?”, por tashme Arbanën e njohim për modestin qe e karakterizon dhe kështu ka treguar ajo,

“Atë qe prindërit e mi kane bere dhe vazhdojnë te bëjnë për mua dhe vëllezërit e mi nuk ka çmim/ pushime/ shpërblime të kompenson” shprehet Osmani.

Share With:
Translate »
122 Views