Edukatorja i ngjit gojën e vogëlushit se hante ngadalë (video)

Horrorr në Kinë, ndërsa ne mendojmë se fenomene të till ndodhin vetëm në vendin tonë. Një edukatore kineze është filmuar teksa përpiqej ti mbyllte gojën me ngjitës vogëlushit në mes të klasës pasi  nuk po hante mjaftueshëm shpejt.  Në një video rreth 10 sekonda duket se si edukatorja Hong e merr nga rreshti ku janë edhe fëmijë të tjerë duke ngrënë dhe e rrethon dy herë me ngjitës në gojë.  Publikimi i videos që tregon veprimin e tmerrshëm i ka kushtuar asaj vendin e punës. 

Share With:
Translate »
827 Views