Egla nuk i ndahet jetës së natës, edhe pse barku i saj është kaq i madh

Miss-i shqiptar, Egla solli frymën e marrëdhënies treshe në Shqipëri. Të gjithë e paragjykuan kur mësuan emrin e zgjedhur për djalin Luçifer. Dhe ja ku shfaqet përsëri e maskuar, për Halloween, me barkun e rrumbullakosur së bashku me njërin prej partnerëve. E veshur në të zeza dhe me gjak në buzë, Egla pozon e qeshur. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
956 Views