Na paska shpëtuar absolutisht foto më e bukur nga dasma e Serenës

Fotot zyrtare të dasmës së Serenës jua prezantuam para disa ditësh dhe besojmë se të gjithë i patë. Gjithsesi një rifreskim nuk i bën keq memories tuaj.

Por foton më të bukur të dasmës, Serena kishte planifikuar ta ndante sot me ne. Ajo mban në prehër të voglën e saj, vetëm disa muajshe. Të dyja kanë të njëjtin shikim dhe me siguri sytë janë drejt burrit të tyre më të dashur, Alexis Ohanian. A ka fjalë që ta përshkruajë këtë foto? /Kids’ Time

Share With:
Translate »
692 Views