Elita Rudi ka vetëm një mision, ashtu si çdo nënë dhe do bini në një mendje me të

Elita Rudi është ndër të paktët personazhe publikë që ka lënë karrierën mënjanë dhe i është dedikuar fëmijëve me kohë të plotë.

Me dy foto të reja krah vajzën së saj, moderatorja ka zgjedhur një fjali për të thënë gjithçka. “Çdo nënë ka një mision. Të dojë, udhëheqë dhe mbrojë familjen e saj. Mos u ngatërro me të teksa e bën këtë”, shkroi Elita.

Me siguri, çdo nënë bie dakort me fjalët e moderatores së njohur, fundja ky është vërtetë fokusi i çdo gruaje dhe nëne, kurdo e ndërton familjen e saj.

Share With:
Translate »
326 Views