Elona që u nis për Turqi me sëmundjen e rëndë, sot vjen lajmi i shumëpritur për të

Është arritur me ne fund marrëveshja mes ministrisë shqiptare dhe spitalit publik në Stamboll, për vajzën shqiptare, Elonën 15 vjeçare e cila është e prekur nga një sëmundje e rrallë dhe orët për të janë shumë të rëndësishme pasi po lu fton me v d ekjen.

“Kam një lajm të mirë për të gjithë miqtë e interesuar për Elonën, 15 vjeçaren e prekur nga një sëmundje shumë e rrallë dhe e rëndë😢

Vogëlushja po transferohet në këto momente në një spital të specializuar publik në Stamboll, nën kujdesin maksimal të autoriteteve dhe të një skuadre mjekësh specialistë, të ngritur enkas për të🙏

Uroj megjithë zemër që Elona të kthehet shëndosh e mirë në Tiranë❤️”, shkruan Rama në fb.

Share With:527 Views