Emina dhe familja e saj jetojnë si në Big Brother

Formati “Big Brother” është i vetmi që na vjen ndër mend kur na kujtohen kamerat e survejimit. Dhe si gjithë multimiliarderët edhe Emina jeton mes kamerave. Vetëm se aksesin në to e ka ajo, i shoqi dhe kushedi ndonjë security që kujdeset për familjen.

Në shtëpinë e saj në Bel Air, Los Angeles gjenden kamera edhe në oborr, diku fshehur asty me s barit dhe luleve. Kështuqë aparatet që fotografojnë Eminën nuk janë të vetmet që gjenden në oborrin dhe shtëpinë e saj. Ato filmojnë Ella Farian në ccdo hap që hedh ajo, edhe në tualet apo shtrat. Ju duket jeta e tytre pak si ne Big Brother, apo thjesht gjithë ajo pasuri e ka të nevojshëm këtë kujdes?

Share With:
Translate »
697 Views