Emina paralajmëron fëmijën e dytë, do ta bëjë Ellën me motër

Emina nuk kujdeset vetëm për veshjet e saj por edhe për të bijën. Ella Faria paska një hapësirë të dedikuar në shtëpi ku ndodhet çdo gjë e saja. Që nga rrobat e lehta dhe deri te ato të dimrit apo edhe çantat e saj, si një aksesor i rëndësishëm. Një modele si Emina dihej se do t`ia kultivonte edhe të bijës dashurinë për modën. “I shikoni këto këtu? Janë rrobat e Ella-s që nuk i bëjnë më. Nuk kemi ndërmend t’i hedhim sepse do ja kalojmë kur në familje të vijë një tjetër vajzë…” – thotë Emina shumë e lumtur duke i dhënë të gjithëve një mesazh që ajo e ka të trashëguar nga fëmijëria e saj në Shqipëri: “Rrobat kalohen nga motra tek motra dhe kjo është diçka që të lidh shpirtërisht!”. Ella është shumë e lumtur që mami po na prezanton këndin e saj. Edhe vogëlushet e ndjekin modën.

 

Share With:
Translate »
802 Views