Emocionon Ronaldo, ja çfarë ka bërë për fëmijët në Siri

Njëri nga futbollistët më të mirë në botë, Cristiano Ronaldo, ka postuar një video nga lufta në Siri ku kërkon nga Kombet e Bashkuara që të shpëtohen fëmijët nga lufta, e cila tani më po zgjatë shtatë vite. “7 fjalë për Sirinë. Shpëto fëmijët” është fushata e filluar për të ndaluar luftën dhe vuajtjet e civilëve dhe fëmijëve në Siri.

Be strong. Have faith. Never give up. #7WordsForSyria Save the Children US

Posted by Cristiano Ronaldo on Tuesday, March 13, 2018

Share With:
Translate »
623 Views