Emocionuese! Fëmijët e tyre risjellin në skenë këngën e Rezartës dhe Vedatit

Të ecësh në gjurmët e prindit është ndoshta gjëja më e mirë që mund t’i ndodhë fëmijës. Dhe kjo video e vogëlushëve Hera dhe Jonart do të thotë shumë. Apo po risjellin videoklipin e këngës së famshme të prindërve të tyre Rezarta Shkurta dhe Vedat Ademi “S’dua të iki larg”. Kur ta shikoni këtë video do ta kuptoni se fjalët janë të tepërta.

Share With:
Translate »
733 Views