Emrat më të popullarizuar për bebet e lindura në vitin 2019 në Britani

BabyCenter ka publikuar listën e vet tashmë tradicionale të emrave më të popullarizuar për vajza dhe djem në Britani.

Emri Muhamed tashmë disa vjet zë vendin e parë të emrave më të popullarizuar për djem në këtë shtet.

Zyrtarisht ekzistojnë 14 mënyra në të cilat mund të shkruhet emri Muhamed, i cili do të thotë “ai që është i lavdishëm”, ndërkaq mënyra në të cilën shkruhet varet nga prejardhja e familjes.

Në zgjedhjen e emrave kanë ndikuar edhe sportistët e famshëm, por edhe familja mbretërore, andaj në listë janë gjendur edhe emrat Leo, Harry, George…

Emrat më të popullarizuar për djemtë e lindur:

1. Muhammad
2. Noah
3. Leo
4. Oliver
5. Charlie
6. Harry
7. George
8. Arthur
9. Freddie
10. Jack

Emrat më të popullarizuar për vajzat e lindura:

1. Olivia
2. Sophia
3. Ava
4. Amelia
5. Isla
6. Lily
7. Mia
8. Emily
9. Isabella
10. Freya

Share With:270 Views