Emrat universalë për të lindurit e muajit korrik, ja çfarë duhet të zgjedhësh

Je për të lindur në muajin korrik dhe akoma nuk e ke gjetur emrin që do t’i vendosësh fëmijës? Shiko disa emra universalë të këtij muaji, mes të cilëve mund të gjesh atë që po kërkon

Thomas Jefferson, Benjamin Franklin dhe George Washington nuk janë të vetmit emra të famshëm të lindur në këtë muaj të bekuar. Paul Revere dhe Samuel Adams, por edhe Betsy Ross apo Martha Washington janë disa që provojnë se të lindurit e korrikut janë njerëz fatlum.

Vajza

Rory

Rosa

Roselyn

Ruby

Lily (Lili)

Alva

Bianca

Charlotte

Jennifer

Julia

Juliet

Juliana/Julianna

Morgan

Zahra

Linia

Donica

Edana

Edith

Eugenia

Thea

Valentina

Zoana

 

Djem

Aurelian ose Aurelius

Benedict

Etto

Felix

Julian

Kilian

Juliann

Julio

Leo

Otto

Platon

Silas

Theodor

Zeno

Share With:
Translate »
2758 Views