Ermali dhe Ami në shtrat, por diçka nuk shkon ashtu siç duhet (video)

Ermal Mamaqi njihet për karakterin e tij humoristik, në çdo situatë, qoftë edhe në ato seriozet. Por shpesh ai e tepron, siç ka ndodhur edhe mëngjesin e sotëm. Teksa duken të relaksuar në shtratin e tyre, Ermali ka zgjedhur ta fillojë Halloween-in me Amin. Ai e ka trembur, ndërsa bukuroshja e ekraneve tona duket se nuk e ka patur mendjen fare. Ndoshta për një moment Ermali ka harruar që Ami është vetë e dyta dhe si rrjedhojë edhe ndjeshmëria në këtë periudhë është dyfish. Kujdes Ermal!!! /Kids’Time/

Halloweeeeen Filloi…@amardatoska 🤣🤣🤣😱😱😱

Posted by Ermal Mamaqi on Tuesday, October 31, 2017

Share With:
Translate »
1362 Views