Ermali ka një kapmion të preferuar dhe e ngre hopa në mes të Sofies

Është bukur që në një familje të këtë më shumë se një të talentuar në të njëjtën fushë. Në familjen Fejzullahu, duket që Ermali po ndjek rrugën e babait të tij Sabriut.

Në fakt vështirë se ai mund ta arrijë të atin, pasi Sabri Fejzullahu është një legjendë e muzikës shqiptare. Gjithsesi edhe Ermali është shumë i talentuar dhe duket se ka një lidhje të ngushtë me të atin.

Ai sot ka publikuar një foto mjaft të bukur në Instagram teksa mban në krahë Sabriun. Kur ishte i vogël Ermali, kush e di sa herë e ka mbajtur kështu të birin Sabriu. Sot mesa duket janë ndërruar rolet…

Share With:464 Views