Erolld Belegu flet për raportin me vajzat e Diolës: “Fillimisht u takova me…”

Biznesmeni dhe menaxheri i disa këngëtarëve më parë, Erolld Belegu ka folur për jetën e tij private duke përmendur edhe raportin me vajzat e tanimë të dashurës së tij, Diola Dosti.

Ai ka treguar se ka një raport shumë të mirë me vajzat e Diolës.

Lidhja jonë ka shkuar shumë intensive përshkak se të dy jemi mirë me karrierë me puna, edhe pse Diola tani është duke u bërë doktorreshë nganjëherë po e nguci unë po i them hajde mo, ndërsa sa i përket qëndrimit herë po vjen ajo në Kosovë herë unë në Tiranë, edhe pse ajo ka qenë e lidhur me Kosovën edhe më përpara pasi ajo posedon edhe një banesë në Kosovë, gjithashtu edhe vajzat e saj janë të lidhura me Kosovën dhe e dojnë më shumë se Tiranën, edhe me vajzat e Diolës i kam raportet e mira, së pari jam takuar me vajzën e madhe Blezën pastaj edhe me dy vajzat e tjera, por edhe Diola është takuar me fëmijët e mijë”, tha ai në Hambar në Kanal10.

Belegu ka shtuar se pas zyrtarizimit të lidhjes me nutricionisten ka pritur që të bëhet bujë por jo në këto përmasa.

 

Share With:
Translate »
33 Views