Familja mbretërore e Suedisë duket e adhurueshme në fotot me të porsalindurin

Jo më larg se në shtator familja mbretërore e Suedisë ndau një foto të zakonshme të një portreti familjar të tyre së bashku me të porsalindurin, Princ Gabriel, i cili qëndronte në sexholino. Por fotot e reja të familjes janë për tu adhuruar. Të shkrepura në pallatin mbretëror në Stokholm, ato shfaqin familjen e plotë të Princ Carl Philip dhe Princeshës Sofia, si dhe të dy djemve të tyre, Alexander e Gabriel. Një foto tjetër tregon imazhin e të porsalindurit që sheh në sy prindërit e tij të dehur në dashuri. Nëse jeni dashuruar dhe ju pas kësaj familje, prisni sepse foto të tjera priten të publikohen në dhjetor, kur më i vogli i familjes do të pagëzohet. \Kids’Time\

Share With:
Translate »
952 Views